skip to Main Content

juni, 2020

Dit is een herhalend evenement

01jun09:0010:00Spreekuur ouderenadviseurs

Meer

Evenement details

Spreekuur ouderenadviseurs
Het inloopspreekuur is van maandag t/m donderdag 9.00 uur tot 10.00 uur, de deur staat open, u kunt zonder afspraak binnen lopen. U bent van harte welkom. Het advies is een gratis voorziening voor iedere 55-plusser en ouder.

OUDERENADVIES
De meeste mensen wonen graag zo zelfstandig mogelijk. Maar wat doet u als dat lastiger wordt vanwege uw leeftijd? Dan kunt u voor advies terecht bij de ouderenadviseurs Vera Freeke en Bianca Adam van Zorgdat.
Zij informeren, adviseren, ondersteunen en verwijzen of bemiddelen.

Bij vragen over welzijn, wonen en zorg
De ouderenadviseur helpt u bij al uw vragen op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Zoals: Waar kan ik anderen ontmoeten? Wie kan me helpen met praktische klussen? Hoe vraag ik zorg aan? Belangrijke vragen, want als u ouder wordt, verandert er nogal wat. De ouderenadviseur denkt graag met u mee tijdens een huisbezoek of op kantoor.
Het contact met de ouderenadviseur kan eenmalig zijn, maar kan soms ook voor wat langere tijd een steuntje in de rug zijn. Het advies is een gratis voorziening voor iedere 55-plusser en ouder.
De Ouderenadviseur werkt op afspraak, maar ook op signalen van mensen uit het netwerk dus ook familieleden en mantelzorgers kunnen bij de ouderenadviseur terecht.
De ouderenadviseurs zijn ook verbonden aan het project Huisbezoek aan 75-plussers en 80-plussers en de Telefooncirkel. De ouderenadviseurs werken vanuit wijkontmoetingscentrum De Aanleg T 0341 41 04 77.
De ouderenadviseurs zijn in De Aanleg van maandag t/m donderdag 9.00 uur tot 16.00 uur.
Voor inlichtingen stuur een mail naar ouderenadviseur@zorgdat.nl of bezoek de website www.zorgdat.nl.

Tijd uur

9:00 - 10:00

Locatie

De Aanleg

Albert Verweyplein, 30

Organisator

Zorgdat (ouderenadviseur)ouderenadviseur@zorgdat.nl Albert Verweyplein 30 Harderwijk

Back To Top
X