skip to Main Content

januari, 2020

Dit is een herhalend evenement

21jan09:0012:00MEE-Veluwe inloopspreekuur

Meer

Evenement details

MEE-Veluwe inloopspreekuur
U kunt langskomen tijdens het inloopspreekuur van MEE-Veluwe in Wijkontmoetingscentrum De Aanleg op iedere dinsdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. Gratis en zonder doorverwijzing. Iedereen die een vraag heeft over bijvoorbeeld leren & werken, samenleven & wonen, regelgeving & geldzaken of opvoeding & ontwikkeling, kan binnenlopen tijdens het inloopspreekuur van MEE. Met al dit soort vragen kunt u bij MEE terecht. Op alle gebieden en voor alle leeftijden. Voor uzelf of voor iemand in uw omgeving. Het is fijn als er iemand is die u op weg kan helpen met informatie of advies. Of die samen met u kijkt wat er nodig is om verder te komen. Iemand die de weg kent. En die altijd vanuit uw belang meekijkt. Dit heet onafhankelijke cliëntondersteuning. Iedereen heeft hier recht op.
De cliëntondersteuners van MEE weten veel over leven met beperkingen. (Licht) verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperkingen. Maar ook chronische ziekten, niet-aangeboren hersenletsel of bijvoorbeeld autisme. Ook ouderen of bijvoorbeeld mensen met psychische klachten kunnen bij hen terecht.
U kunt rechtstreeks contact opnemen met MEE Veluwe via T 055 526 9200 of E of voor informatie bezoek de website www.meevoormij.nl.
Openingstijden van De Aanleg kunnen afwijken tijdens feestdagen

Tijd uur

9:00 - 12:00

Locatie

De Aanleg

Albert Verweyplein, 30

Organisator

Mee Veluwe055- 526 9200 / info@meeveluwe.nl

Back To Top
X